Screenshot_1_6a96d.png

În Constanța un şofer băut a făcut un circ de zile mari, în încercarea de a-şi recupera maşina, ridicată de autorităţi. Individul a forţat ieşirea din parcul auto, dar a fost blocat cu un alt autoturism. Când a văzut una ca asta, i-a ameninţat pe angajaţi că îi va calcă dacă nu îl lasa să plece, fără să achite amenda aferenta. S-a calmat, abia când au apărut poliţiştii.

În imagini se vede cum bărbatul de 42 de ani a reuşit să intre în parcul auto unde sunt duse maşinile ridicate, după ce a pândit uşile de metal care s-au deschis pentru a permite accesul unei autoutilitare.

Deşi a fost abordat de angajaţi, nu s-a calmat mai ales că înainte îşi făcuse curaj cu puţin alcool. Hotărât s-a urcat în autoturismul personal şi a încercat să fugă doar că unul dintre angajaţi i-a blocat accesul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În timp ce martorii au cerut ajutorul poliţiei şi al agenţilor de pază, bărbatul a ajuns până la o altă poartă metalică. A incearcat să o deschidă cu forţa, dar cum nu a reuşit s-a urcat iar în maşină. Cei doi angajaţi ai parcului au încercat din nou să îl oprească însă şoferul a accelerat şi a vrut să-i sperie, oprind maşina milimetric în faţa unuia dintre ei.

Pentru toate aceste fapte nesăbuite şoferul turmentat s-ar putea alege acum cu un dosar penal.

sursa Protv, Facebook

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg