Un șofer care a vrut să-și ia mașina ridicată de polițiști, fără să plătească, a provocat un adevărat haos – VIDEO

0
Screenshot_1_6a96d.png

Screenshot_1_6a96d.png

În Constanța un şofer băut a făcut un circ de zile mari, în încercarea de a-şi recupera maşina, ridicată de autorităţi. Individul a forţat ieşirea din parcul auto, dar a fost blocat cu un alt autoturism. Când a văzut una ca asta, i-a ameninţat pe angajaţi că îi va calcă dacă nu îl lasa să plece, fără să achite amenda aferenta. S-a calmat, abia când au apărut poliţiştii.

În imagini se vede cum bărbatul de 42 de ani a reuşit să intre în parcul auto unde sunt duse maşinile ridicate, după ce a pândit uşile de metal care s-au deschis pentru a permite accesul unei autoutilitare.

Deşi a fost abordat de angajaţi, nu s-a calmat mai ales că înainte îşi făcuse curaj cu puţin alcool. Hotărât s-a urcat în autoturismul personal şi a încercat să fugă doar că unul dintre angajaţi i-a blocat accesul.

În timp ce martorii au cerut ajutorul poliţiei şi al agenţilor de pază, bărbatul a ajuns până la o altă poartă metalică. A incearcat să o deschidă cu forţa, dar cum nu a reuşit s-a urcat iar în maşină. Cei doi angajaţi ai parcului au încercat din nou să îl oprească însă şoferul a accelerat şi a vrut să-i sperie, oprind maşina milimetric în faţa unuia dintre ei.

Pentru toate aceste fapte nesăbuite şoferul turmentat s-ar putea alege acum cu un dosar penal.

sursa Protv, Facebook

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău