Un nou operator va furniza agentului termic în București

0
agent-termic-bucuresti_b247d.jpg

agent-termic-bucuresti_b247d.jpg

Termoenergetica este, de la 1 decembrie, noul operator regional de termie în Capitală, a anunțat, sâmbătă, Gabriela Firea, primarul Capitalei, pe pagina sa de Facebook.

Compania va continua și va dezvolta programul amplu de modernizare a sistemului bucureștean de termoficare, vechi de 50-60 de ani, demarat de fosta regie, a precizat primarul Capitalei.

„Am semnat contractul de delegare a gestiunii directe a serviciului de termoficare. Acesta intră în vigoare la data de 01.12.2019 și a fost încheiat între Primăria Municipiul București – prin intermediul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Termoenergetică București-Ilfov – și Compania Municipală Termoenergetica București S.A., condusă de Alexandru Burghiu. Compania Municipală Termoenergetica a preluat, în integralitate, activitatea RADET, angajații și obligațiile contractuale ale fostei regii, pentru a asigura continuitatea furnizării agentului termic în București. Compania va continua și va dezvolta investițiile începute de fosta regie pentru modernizarea sistemului de termoficare, necesare pentru reducerea avariilor în rețea. Am început un amplu program de modernizare și înlocuire a conductelor cu vechime de peste 50 de ani, care ar fi trebuit schimbate încă de acum 20-30 de ani. În acest an au fost contractate lucrări de intervenție în primă urgență la rețea pentru 52 de șantiere în Capitală și au fost finalizate primele lucrări”, a precizat primarul Capitalei.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău