img_82f2e.jpg

Presa locală din Brăila a publicat fragmente din rechizitoriul procurorilor în baza căruia au fost arestați tinerii care au batjocorit o copilă de numai zece ani.

Este vorba de Drăgan Cătălin Cornel (30 de ani) şi Mămăligeanu Corin (20 de ani), care au fost arestați preventiv pentru viol şi lipsire de libertate.

“Din materialul probator administrat în cauză, până la acest moment, a rezultat că, la data de 24 noiembrie, în jurul orei 20.30, unul dintre inculpaţi a abordat-o pe victima minoră ce se afla în proximitatea unui magazin non-stop de pe raza municipiului Brăila. Prin exercitarea de ameninţări, inculpatul a condus-o pe un teren viran amplasat la ieşirea din municipiu, unde, prin constrângere, a întreţinut cu minora un act sexual.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În continuare, inculpatul a condus-o pe victimă, tot împotriva voinţei ei, într-un imobil nelocuit din municipiul Brăila, unde, atât prin exercitarea de constrângeri, dar şi profitând de imposibilitatea minorei de a se apăra, a mai întreţinut cu aceasta raporturi şi acte sexuale, cauzându-i leziuni traumatice. În acelaşi imobil s-a aflat şi cel de-al doilea inculpat care, ulterior celui dintâi, a întreţinut şi el raporturi sexuale cu victima”, arată procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, potrivit obiectivbr.ro.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg