835_79199.jpg

A fost panică, miercuri seară, la mall-ul Shopping City din Sibiu. O defecțiune la sistemul de evacuare a dioxidului de carbon a făcut ca acest gaz să se împrăștie în parcarea subterană. Trei pompieri de la un serviciu privat au ajuns la spital cu stări de vomă și amețeli.

Mall-ul Shopping City Sibiu, deschis acum două săptămâni, a fost evacuat aseară, în jurul orei 22:00, din cauza unei degajări accidentale de dioxid de carbon.

Peste 400 de clienți, care se aflau în incinta centrului comercial, au fost scoși afară după ce un angajat a simțit un miros suspect în parcarea subterană și a dat alarma.  A fost vorba de o defecțiune la sistemul de evacuare a dioxidului de carbon.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După intervenție, trei pompieri de la un serviciu privat au acuzat stări de vomă și amețeală. Ei au fost transportați la spital pentru investigații, notează Pro TV.

După ce problema a fost remediată, clienții și-au putut recupera mașinile din parcarea subterană.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, proprietarii mall-ului au fost amendați imediat după inaugurare cu 50.000 de lei pentru că au deschis magazinele fără să aibă autorizație de securitate la incendiu.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg