Zeci de percheziții, miercuri, în Buzău și în București pentru destructurarea unei grupări specializate în trafic de droguri

0
perchezitii-bucuresti-buzau_9c353.jpg

perchezitii-bucuresti-buzau_9c353.jpg

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Buzău au efectuat, miercuri, 42 de percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Buzău şi a municipiului Bucureşti, la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și mare risc, deținere de droguri de risc și mare risc în vederea consumului propriu și efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive, fără autorizație.

„Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada aprilie – noiembrie 2019, mai multe persoane, cu vârste cuprinse între 17 şi 51 de ani, din Buzău, s-ar fi aprovizionat cu droguri de risc şi droguri de mare risc (cannabis şi amfetamină), dar şi cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, de pe raza municicpiilor Bucureşti şi Galaţi, iar ulterior le-ar fi revândut în judeţul de domiciliu. În urma activităţilor desfăşurate în cauză, vor fi puse în executare 27 de mandate de aducere”, a anunțat IGPR.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În activități sunt angrenați poliţişti de la brigăzile şi serviciile de combatere a criminalităţii organizate Ploieşti, Bacău, Bucureşti, Galaţi, Dâmboviţa, Ialomiţa şi Vrancea, precum și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Buzău.

De asemenea, la activități participă jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău şi Grupării Mobile de Jandarmi Ploieşti.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău