elev_e746e.jpg

Un fost elev al singurului liceu din Drăgănești-Olt a obținut în instanță recalcularea mediei generale obținută în liceu și despăgubiri de 20.000 de lei.

Ionuț Andrei Cocîrlău, în prezent student al Facultății de Drept din Sibiu, a dat în judecată conducerea liceului după ce i s-a scăzut nota la purtare și a fost mutat disciplinar, iar Curtea de Apel Craiova i-a dat dreptate.

Potrivit libertatea.ro, coșmarul pentru Andrei a început când era în clasa a IX-a la Liceul Teoretic „Tudor Vladimirescu“ din Drăgăneşti-Olt și mai mulți colegi i-au spart contul de Facebook și au început să trimită mesaje și înjurături altor colegi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Când a venit la școală, colegii care au fost jigniți în online l-au agresat. Băiatul a mers la directoarea școlii care a refuzat să-i acorde sprijinul.

„Îmi amintesc perfect ce mi-a zis: Copile, pleacă de-aici. N-o să merg de mână cu tine prin școală ca femeia de serviciu. În general, asta e atitudinea profesorilor care au trecut de o anumită vârstă. Nu pot să conceapă ca un elev să își ceară drepturile. Nu puteau să înțeleagă că odată ce am împlinit 18 ani eu pot să ies din curtea școlii și să-mi cumpăr de la magazin un sandviș. Mi-au și spus că profesorul e Dumnezeu, nu se răspunde în fața lui. E o chestiune de mentalitate”, a povestit Ionuț.

Citeşte articolul integral pe libertatea.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg