Un tânăr din Călărași a dispărut, de 5 zile, în condiţii ciudate – VIDEO

0
img_7_76837.jpg

img_7_76837.jpg

Dorin Marcu, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Lehliu Gară, judeţul Călăraşi, a dispărut în condiţii bizare, în timp ce se afla la volanul maşinii sale, un Citroen C3 cu numerele AR-77-RAL. Familia face un apel la populaţie pentru a-l găsi pe băiat, temându-se să nu i se fi întâmplat ceva.

Băiatul a plecat de la locuinţa unui prieten în noaptea de 21 noiembrie, după ce s-ar fi certat la telefon cu iubita sa. Tânăra ar fi folosit un limbaj care l-a deranjat pe Dorin, acesta atrăgându-i atenţia că nu e ok să vorbească aşa, apoi ar fi început să se certe, după care tânărul a plecat cu maşina.

Dorin Marcu, un tânăr de 22 de ani din Lehliu Gară, a dispărut fără urmă în noaptea de 20 spre 21 noiembrie 2019, la scurt timp după ce a părăsit locuința unui prieten din Dor Mărunt, unde și-a petrecut timpul înaintea dispariției, informează calarasipress.ro.

Ulterior, tânărul a dispărut subit, dispariţia fiind anunţată de tatăl său, în ziua următoare. Ultima locație a tânărului dispărut a fost dată în localitatea Dragalina, județul Călărași.

Polițiștii desfășoară activități pentru găsirea tânărului care a plecat din localitatea Dor Mărunt, în jurul orei 03:00, la volanul autoturismului marca Citroen C3 cu numărul deînmatriculare AR 77 RAL, într-o direcție necunoscută, iar de la acea data nu a mai luat legătura cu membrii familiei și nu a mai putut fi contactat.

sursa Observator.tv

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău