img_7_76837.jpg

Dorin Marcu, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Lehliu Gară, judeţul Călăraşi, a dispărut în condiţii bizare, în timp ce se afla la volanul maşinii sale, un Citroen C3 cu numerele AR-77-RAL. Familia face un apel la populaţie pentru a-l găsi pe băiat, temându-se să nu i se fi întâmplat ceva.

Băiatul a plecat de la locuinţa unui prieten în noaptea de 21 noiembrie, după ce s-ar fi certat la telefon cu iubita sa. Tânăra ar fi folosit un limbaj care l-a deranjat pe Dorin, acesta atrăgându-i atenţia că nu e ok să vorbească aşa, apoi ar fi început să se certe, după care tânărul a plecat cu maşina.

Dorin Marcu, un tânăr de 22 de ani din Lehliu Gară, a dispărut fără urmă în noaptea de 20 spre 21 noiembrie 2019, la scurt timp după ce a părăsit locuința unui prieten din Dor Mărunt, unde și-a petrecut timpul înaintea dispariției, informează calarasipress.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ulterior, tânărul a dispărut subit, dispariţia fiind anunţată de tatăl său, în ziua următoare. Ultima locație a tânărului dispărut a fost dată în localitatea Dragalina, județul Călărași.

Polițiștii desfășoară activități pentru găsirea tânărului care a plecat din localitatea Dor Mărunt, în jurul orei 03:00, la volanul autoturismului marca Citroen C3 cu numărul deînmatriculare AR 77 RAL, într-o direcție necunoscută, iar de la acea data nu a mai luat legătura cu membrii familiei și nu a mai putut fi contactat.

sursa Observator.tv

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg