Cum a aflat un român că a câștigat 3,7 milioane de euro la Loto. Biletul norocos-FOTO

0
joker1_08e5e.jpg

joker1_08e5e.jpg

Un bărbat din Bistrița Năsăud a aflat din întâmplare că a câștigat marele premiu de peste 3,7 milioane de euro la Joker. La trei săptămâni de la extragere, bărbatul s-a prezentat la agenția Loto din localitate, iar vânzătoarea i-a spus să verifice biletul pentru că acolo a fost câștigat marele premiu.

Comunicatul Loteriei Naționale:

In cursul zilei de astazi, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Romane castigatorul premiului de categoria I la tragerea Joker din data de 27.10.2019, in valoare de 17.763.419,58 lei (peste 3,73 milioane euro).

Jucatorul norocos are in jur de 45 de ani si este din Nasaud, unde a si jucat biletul care i-a adus al doilea castig ca valoare din istoria jocului Joker.

Dupa cum ne-a declarat, numerele pe care a ales sa le joace au fost alese la intamplare, din bol, exceptie facand numerele 7 si 9 pe care le joaca de fiecare data.

Ne-a marturisit ca este pentru prima data cand castiga la loto si ca nu se considera un jucator fidel, desi ii place sa joace ori de cate ori are ocazia si se simte inspirat.

A aflat ca este marele castigator la Joker abia duminica trecuta, pe 17 noiembrie, cand a mers in agentia loto pentru a-si incerca din nou norocul.

joker1_8c275.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău