alerta-substanta-esenta-concentrat-bauturi-alcoolice_f0f2b.jpg

Persoane necunoscute au sustras, dintr-un TIR implicat într-un accident, 60 de litri de esență concentrată pentru producerea băuturilor răcoritoare, substanță interzisă consumului propriu în această formulă.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Petrești au fost sesizați, duminică, de către un bărbat, din județul Timiș, cu privire la faptul că a fost victima unui furt pe autostrada A1, în zona km.73, după ce a fost implicat într-un accident.

Accidentul ar fi avut loc în seara zilei de 16 noiembrie. Bărbatul care a sesizat Poliția a povestit că, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, format dintr-un cap tractor și o remorcă, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat pe autostradă, pe sensul de mers către Pitești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Accidentul nu s-a soldat cu victime. Ulterior, conducătorul auto a părăsit locul evenimentului rutier, revenind în dimineața zilei de 17 noiembrie, ocazie cu care a constatat că persoane necunoscute ar fi pătruns în cabina capului tractor și ar fi sustras un radiocasetofon.

Totodată, conducătorul auto a constatat faptul că au fost sustrași doi acumulatori auto, 380 de litri de motorină din rezervor și 60 de litri de esență concentrată folosită la producerea băuturilor răcoritoare.

În prezent, se desfășoară activități în vederea identificării persoanelor bănuite pentru tragerea lor la răspundere penală.

„De asemenea, facem un apel către cetățeni și le solicităm sprijinul în vederea depistării persoanelor bănuite și pentru descoperirea bunurilor sustrase. Atragem atenția că acea substanță este interzisă consumului propriu în această formulă, fiind folosită doar în procesul de fabricație. În cazul în care aveți informații cu privire la cele de mai sus, anunțați de îndată Poliția, inclusiv prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112. În niciun caz, nu utilizați acea substanță! Nu vă expuneți unui pericol! Pentru prevenirea unor evenimente negative, polițiștii, cu sprijinul autorităților locale, preoților, poștașilor, desfășoară activități de informare a populației cu privire la evenimentul produs și despre posibilele efecte adverse rezultate în urma ingerării acestor substanțe sustrase”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg