Ambulanță atacată cu pietre, la Brăila, de persoane revoltate de cazul tinerei care a murit după ce a născut

0
ambulanta_66ede.jpg

ambulanta_66ede.jpgO ambulanţă care transporta doi pacienţi la Spitalul Județean de Urgență Brăila a fost atacată cu pietre, vineri noapte, de mai mulţi protestatari. Oamenii și-au manifestat astfel revolta față de cazul tinerei de 19 ani din Brăila, care a murit după naștere.

Ea a decedat la o lună după ce a născut, pentru că a făcut septicemie din cauza unui rest de placentă uitat în uter, potrivit Agerpres.

Un grup de 25 de persoane se deplasa spre Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru a protesta pentru a doua seară împotriva sistemului medical care a dus la decesul tinerei mame, moment în care o parte din acestea au aruncat cu pietre într-o ambulanţă care se îndrepta spre Spitalul nr. 3, spărgând unul dintre geamurile laterale ale salvării, scrie stirileprotv.ro

Potrivit IPJ Brăila, au fost identificate toate cele 25 de persoane, urmând a fi audiate şi a se stabili care sunt cele vinovate de comiterea infracţiunii, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru distrugere.

Managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Brăila, dr. Viorica Iuga, a declarat că această campanie pornită împotriva SAJ este “neavenită şi neadevărată”, iar informaţiile potrivit cărora pacienta de 19 ani nu ar fi fost transportată la unitatea medicală potrivită sunt false şi au ca scop deturnarea atenţiei de la cei care se fac cu adevărat vinovaţi de moartea tinerei.

Știrea integrală o puteți citi AICI

Foto cu caracter ilustrativ

ambulanta_4cb90.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău