tanar-retinut-ipj-dambovita_3b60b.jpg

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au reținut, ieri, pentru 24 de ore, un tânăr de 18 ani, din localitatea Izvoarele, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Tânărul ar fi sustras, în data de 18 octombrie, un autoturism de pe raza municipiului Târgoviște, lăsat neasigurat, ulterior, acesta fiind implicat într-un accident de circulație, pe raza localității Geangoești, soldat cu două victime.

„De asemenea, tânărul ar fi condus autoturismul sustras, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar după producerea evenimentului rutier ar fi părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției”, a precizat IPJ Dâmbovița

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Astăzi, 8 noiembrie, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg