Screenshot_11_5fb43.png

Iulian Alexandru Tănase este acuzat de procurorii DIICOT că a abuzat şi filmat o elevă de 16 ani într-un ritual satanic. Totul a avut loc într-o clădire abandonată din Giurgiu. 

Potrivit anchetatorilor, sataniştii i-au înfipt cioburi în palme, iar unul dintre ei i-a băut sângele. Totul s-a întâmplat în luna iulie 2019, atunci când eleva de 16 ani a mers în clădirea abandonată împreună cu alte cinci persoane, printre care şi un tânăr care a iniţiat un ritual satanic.

Se pare că eleva de 16 ani a fost drogată, violată şi supusă unui ritual satanic de Tănase şi prietenii săi. Scenele au fost filmate cu telefonul mobil de o altă fată, iar apoi imaginile au fost distribuite pe Facebook.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Sora tânărului acuzat a declarat că nu a fost vorba de viol și că victima s-a dus de bună voie cu suspectul, pe care îl cunoștea de ceva vreme.

"În acea seară, nu știu să vă spun ce s-a întâmplat, dar știu că ea se cunoștea cu fratele meu de mai mult timp. Deci nu este prima oară când s-a întâmplat ce s-a întâmplat acolo. Din câte știu  fata dorea să fie cu fratele meu. El nu a vrut, pentru că ea nu este o fată cuminte. Iar ea prin chestia asta a vrut să se răzbune. Dar nu a făcut nicio mișcare timp de trei luni, decât după ce s-au postat aceste filmări. Aceste filmări au fost postate de o fată, care era și ea acolo.

Se vede foarte clar că nu este viol și că nu a fost forțată. Ea le-a postat ca să se răzbune, nu știu din ce motive, iar ea s-a dus la Poliție și a spus că a fost violată. De ce, nu știu!”, a declarat sora suspectului, în cadrul emisiunii Acces Direct.

Sora lui Tănase Iulian a mai spus că fata de 16 ani nu a fost obligată să bea și nici să se drogheze și că altfel e total fals faptul că adolescenta s-a trezit pe un pat carbonizat.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Georgiana Kelemen
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg