Sora „satanistului” din Giurgiu: „Nu este prima oară când s-a întâmplat. El nu a vrut să fie cu ea, pentru că nu este o fată cuminte” – VIDEO

0
Screenshot_11_5fb43.png

Screenshot_11_5fb43.png

Iulian Alexandru Tănase este acuzat de procurorii DIICOT că a abuzat şi filmat o elevă de 16 ani într-un ritual satanic. Totul a avut loc într-o clădire abandonată din Giurgiu. 

Potrivit anchetatorilor, sataniştii i-au înfipt cioburi în palme, iar unul dintre ei i-a băut sângele. Totul s-a întâmplat în luna iulie 2019, atunci când eleva de 16 ani a mers în clădirea abandonată împreună cu alte cinci persoane, printre care şi un tânăr care a iniţiat un ritual satanic.

Se pare că eleva de 16 ani a fost drogată, violată şi supusă unui ritual satanic de Tănase şi prietenii săi. Scenele au fost filmate cu telefonul mobil de o altă fată, iar apoi imaginile au fost distribuite pe Facebook.

Sora tânărului acuzat a declarat că nu a fost vorba de viol și că victima s-a dus de bună voie cu suspectul, pe care îl cunoștea de ceva vreme.

„În acea seară, nu știu să vă spun ce s-a întâmplat, dar știu că ea se cunoștea cu fratele meu de mai mult timp. Deci nu este prima oară când s-a întâmplat ce s-a întâmplat acolo. Din câte știu  fata dorea să fie cu fratele meu. El nu a vrut, pentru că ea nu este o fată cuminte. Iar ea prin chestia asta a vrut să se răzbune. Dar nu a făcut nicio mișcare timp de trei luni, decât după ce s-au postat aceste filmări. Aceste filmări au fost postate de o fată, care era și ea acolo.

Se vede foarte clar că nu este viol și că nu a fost forțată. Ea le-a postat ca să se răzbune, nu știu din ce motive, iar ea s-a dus la Poliție și a spus că a fost violată. De ce, nu știu!”, a declarat sora suspectului, în cadrul emisiunii Acces Direct.

Sora lui Tănase Iulian a mai spus că fata de 16 ani nu a fost obligată să bea și nici să se drogheze și că altfel e total fals faptul că adolescenta s-a trezit pe un pat carbonizat.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău