Tânărul din Giurgiu care a drogat şi violat o fată de 16 ani într-un ritual satanic a vrut să-și reîncarnareze iubita moartă

0
img_4_986d6.jpg

img_4_986d6.jpg

Tânărul de 25 de ani care a drogat și violat o fată de 16 ani, într-un ritual satanic, voia să își reîncarnareze iubita moartă.

Teribilele fapte s-au petrecut în vara acestui an. Tânăra de 16 ani a fost de acord să meargă cu bărbatul de 25 de ani într-o clădire abandonată unde, spun localnicii, tinerii obişnuiesc să meargă ca să bea şi să se drogheze.

Cei doi nu erau singuri, ci cu încă trei băieţi şi două fete. Una dintre fete a filmat clipele de groază trăite de eleva de 16 ani cu telefonul mobil și apoi le-a distribuit.

Fata, ameţită deja de alcool, s-a speriat atunci cand bărbatul de 25 de ani a tăiat-o în palmă şi i-a spus: „Tu vei deveni nevasta mea, fata care s-a sinucis aruncându-se de pe acoperişul acestei clădiri!”, scrie Romaniatv.net.

A cerut o ţigară, a primit un joint. După trei fumuri, a leşinat.

Tânăra s-a trezit cu dureri îngrozitoare, nu știa că fusese torturată şi nici că fusese filmată cu un telefon mobil. A aflat totul abia când colegă i-a arătat imaginile. Fata, de teamă şi de ruşine, a preferat să tacă o vreme până când polițiștii, care lucrau la alt caz, au reușit să dea de acest tânăr și au reușit să afle de lucrurile care s-au întâmplat în luna iulie a acestui an.

Poliţiştii l-au filat, l-au interceptat și, în momentul în care toate probele au fost strânse, l-au reținut și l-au dus la audieri. Tânărul de 25 de ani a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de pornografie infantilă și viol.

citește mai multe pe romaniatv.net

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău