cristi-borcea-eliberat-conditionat-840x500_a0b0d.jpg

Tribunalul Ilfov va decide azi dacă fostul finanțator al clubului de fotbal Dinamo, Cristi Borcea, va fi pus în libertate, după ce a executat o parte de pedeapsa primită în luna februarie, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Mamaia şi în dosarul transferurilor din fotbal.

Borcea are de executat o pedeapsă de 7 ani și 6 luni în cele două dosare, din care 5 ani și o lună a stat în penitenciar.

Dacă instanța îi admite definitiv cererea de liberare condiționată, Borcea va executa restul pedepsei în libertate, urmând să fie supravegheat de un ofițer de probațiune până la executara integral a pedepsei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Judecătoria Sectorului 4 a decis, pe 11 septembrie, că Borcea poate fi eliberat condiționat. Decizia a fost însă contestată de procurorii DNA, care au cerut ca Borcea să execute în continuare pedeapsa în penitenciar, pentru că nu a dat dovadă de ”stăruința în muncă și reeducare”. 

Borcea a fost recompensat de 41 ori, dintre care de 19 ori cu suplimentarea dreptului la pachet sau la vizită, o dată cu suplimentarea numărului de convorbiri online şi de 21 de ori cu permisiunea de ieşire din penitenciar.

La începutul lunii octombrie, Cristian Borcea a primit de la Penitenciarul Jilava o permisie pentru ”bună purtare” și a stat 5 zile alături de familie.

sursa: Libertatea.ro

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Georgiana Kelemen
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg