Libertatea: Șeful Comisiei de Nefrologie din România a devenit medic primar printr-un fals!

0
checheritafoto-revista-politici-de-sanatate-edit_dbcec.jpg

checheritafoto-revista-politici-de-sanatate-edit_dbcec.jpg

Alexandru Checheriţă, unul dintre medicii din România cu cea mai rapidă ascensiune ar fi ajuns în poziții importante printr-un fals! Libertatea publică astăzi fragmente din raportului corpului de control al MS privind acest caz care arată fraudarea concursului de medic primar. 

Alexandru Checheriţă, Șeful Comisiei de Nefrologie din România, are un CV impresionant: doctor în ştiinţe medicale la 26 de ani, medic primar şi conferenţiar la 31, profesor universitar la 32 de ani, după ce a făcut un doctorat de 3 ani în doar 2 ani.

Mai grav, Checheriţă a dat examenul de medic primar în iunie 2014, ca apoi să devină conferenţiar în octombrie 2014. Ca să facă asta, trebuia să primească o derogare din partea Ministerului Sănătăţii ca să dea examenul de medic primar cu 3 ani şi jumătate mai repede decât era firesc.

Însă ministrul Bănicioiu nu a dat derogarea și, de aceea, un user cu numele “Violeta”, adică funcţionara Violeta Sburlea, a intrat în calculator și a falsificat fișa spre o carieră ultrarapidă a lui Alexandru Checheriță.  

Citeşte întreaga ştire: Fals de proporții în lumea medicală: Alexandru Checheriţă, șeful Comisiei de Nefrologie din România, a devenit medic primar printr-o derogare inventată direct în calculatorul Ministerului Sănătății!

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău