Mama care şi-a ucis fiul de 17 ani, internată la Psihiatrie: „Eu am vrut să iau copilul cu mine şi să murim amândoi. Eu am muncit pentru el şi eu l-am născut şi eu l-am făcut”

0
mama-care-si-a-ucis-fiul-de-17-ani-internata-la-psihiatrie-sufera-de-un-sindrom-cronic-Z4i_094c4.jpg

mama-care-si-a-ucis-fiul-de-17-ani-internata-la-psihiatrie-sufera-de-un-sindrom-cronic-Z4i_094c4.jpg

Mama care şi-a ucis fiul de 17 ani, la Săveni, a oferit o mărturie teribilă, de pe patul de spital unde a ajuns. Femeia s-a înjunghiat după ce i-a tăiat gâtul fiului ei, totul întâmplându-se sub ochii soţului ei: „Eu am vrut să iau copilul cu mine şi să murim amândoi”.

Mama din Săveni care luni de dimineaţă şi-a ucis fiul de 17 ani, a fost internată la Psihiatrie, după ce medicii au constatat că rănile pe care şi le-a produs după crimă sunt superficiale.

Femeia a vorbit despre momentele în care a decis să îi ia viaţa fiului ei.

„M-am certat cu soţul, cu toată lumea. Toată lumea a vrut să ne despartă şi să îmi ia copilul. Eu am vrut să iau copilul cu mine şi să murim amândoi. Eu am muncit pentru el şi eu l-am născut şi eu l-am făcut.”, a spus aceasta în momentul în care a ajuns la spital, spre nedumerirea vecinilor, care nu cunoşteau ca cei doi să fi avut conflicte. 

Anchetatorii au reuşit să afle faptul că în 2006 femeia a fost tratată pentru un episod depresiv, însă de atunci nimic nu ar fi dat de bănuit gestul ei de ieri dimineaţă.

După ce a revenit din Italia, de puţină vreme, scrie stiri.botosani.ro, femeia s-a angajat la o firmă de confecţii din zonă, însă, în mod inexplicabil, aceasta a demisionat în urmă cu o săptămână, devenind mai retrasă, însă fără a fi agresivă sau a refuza comunicarea cu cei din jur.

Sursa stiri botosani.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău