mama-care-si-a-ucis-fiul-de-17-ani-internata-la-psihiatrie-sufera-de-un-sindrom-cronic-Z4i_094c4.jpg

Mama care şi-a ucis fiul de 17 ani, la Săveni, a oferit o mărturie teribilă, de pe patul de spital unde a ajuns. Femeia s-a înjunghiat după ce i-a tăiat gâtul fiului ei, totul întâmplându-se sub ochii soţului ei: "Eu am vrut să iau copilul cu mine şi să murim amândoi".

Mama din Săveni care luni de dimineaţă şi-a ucis fiul de 17 ani, a fost internată la Psihiatrie, după ce medicii au constatat că rănile pe care şi le-a produs după crimă sunt superficiale.

Femeia a vorbit despre momentele în care a decis să îi ia viaţa fiului ei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"M-am certat cu soţul, cu toată lumea. Toată lumea a vrut să ne despartă şi să îmi ia copilul. Eu am vrut să iau copilul cu mine şi să murim amândoi. Eu am muncit pentru el şi eu l-am născut şi eu l-am făcut.", a spus aceasta în momentul în care a ajuns la spital, spre nedumerirea vecinilor, care nu cunoşteau ca cei doi să fi avut conflicte. 

Anchetatorii au reuşit să afle faptul că în 2006 femeia a fost tratată pentru un episod depresiv, însă de atunci nimic nu ar fi dat de bănuit gestul ei de ieri dimineaţă.

După ce a revenit din Italia, de puţină vreme, scrie stiri.botosani.ro, femeia s-a angajat la o firmă de confecţii din zonă, însă, în mod inexplicabil, aceasta a demisionat în urmă cu o săptămână, devenind mai retrasă, însă fără a fi agresivă sau a refuza comunicarea cu cei din jur.

Sursa stiri botosani.ro

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Georgiana Kelemen
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg