Dans popular, viral pe internet, în mansarda Arhiepiscopiei Tomisului – VIDEO

Screenshot_4_fee19.png

Screenshot_4_fee19.png

Un dans popular a devenit viral pe rețelele de socializare. Asta pentru că protagoniștii sunt un fost exarh și un absolvent al Facultății de Teologie, iar acțiunea se petrece chiar în mansarda Arhiepiscopiei Tomisului.

Un fost călugăr şi un absolvent de Teologie au fost protagoniştii unui dans nebun pe muzică populară, în mansarda Arhiepiscopiei Tomisului. 

Imaginile au fost postate pe pagina de facebook BOR fără corupți. ”Muzică și voie bună în Arhiepiscopia Tomisului, chiar în mansarda Palatului Arhiepiscopal. Protagoniști: Fostul exarh al mănăstirilor, călugărul Benedict și purtătorul de toiag al lui Teodosie, Gicuță”, se arată în descrierea videoclipului, scrie Replica Online.

Ambele personaje au fost angajate în cadrul Arhiepiscopiei Tomisului, unul era exarh și celălalt absolvent al Facultății de Teologie. Nici unul nu mai activează în cadrul Arhiepiscopiei.

Arhiepiscopia Tomisului nu comentează imaginile video apărute în mediul online. ”Arhiepiscopia Tomisului nu comentează imaginile, fiind vorba de persoane care nu mai au nici o legătură cu noi. Benedict Georgescu a fost demis din funcția de exarh în septembrie 2018, iar Stancu Gicu a demisionat în aprilie 2018”, a transmis purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei.

sursa Replicaonline.ro

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596