Bărbatul din Iași, bănuit că a otrăvit apa din fântână, este urmărit penal 

0
fantana1111_3b305.jpg

fantana1111_3b305.jpg

Un bărbat de 71 de ani din Costuleni, Iași, a pus pe jar un întreg sat după ce a otrăvit apa din fântâna comunei ca să se răzbune pe soția care îi ceruse divorțul. Poliția a deschis o anchetă penală.

Bărbatul de 71 de ani a vrut să se răzbune pe soția care îi ceruse divorțul după aproape 30 de căsnicie. Aceasta obținuse un ordin de protecție ăentru că bărbatul este violent. 

„Eu nu ştiu ce a turnat, dar mirosea foarte urât. Şi, probabil, ce a zis, că dacă beau apă de aici… Eu de aici luam apă permanent. Şi toţi vecinii de pe aici”, a declarat Iulica CIobanu, soția bărbatului, pentru Observator.tv.

Ioan Ciobanu, bărbatul bănuit că ar fi turnat otravă în fântână, a negat acuzațiile, „Aşa ceva nu voi face în viaţa mea! Copilul meu bea apă din fântâna aceea. Nu fac aşa ceva, să otrăvesc apa pe care ne-o dă Domnul Dumnezeu”.

Surse din anchetă spun că poliţiştii au deja la dosar rezultatele primelor analize, care confirmă prezenţa unei substanţe în apă. 

Prima dată, fântâna a fost otrăvită la începutul lunii septembrie. Localnicii au observat că apa avea o culoare ciudată şi un miros înţepător. Analizele au arătat atunci că ar fi fost turnat în apa din fântână insecticid.

Poliţiştii au deschis o anchetă. Bărbatul de 71 de ani este urmărit penal pentru infectarea apei. Dacă va fi găsit vinovat, riscă până la trei ani de închisoare. 

citește mai multe pe Observator.tv

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău