fantana1111_3b305.jpg

Un bărbat de 71 de ani din Costuleni, Iași, a pus pe jar un întreg sat după ce a otrăvit apa din fântâna comunei ca să se răzbune pe soția care îi ceruse divorțul. Poliția a deschis o anchetă penală.

Bărbatul de 71 de ani a vrut să se răzbune pe soția care îi ceruse divorțul după aproape 30 de căsnicie. Aceasta obținuse un ordin de protecție ăentru că bărbatul este violent. 

"Eu nu ştiu ce a turnat, dar mirosea foarte urât. Şi, probabil, ce a zis, că dacă beau apă de aici... Eu de aici luam apă permanent. Şi toţi vecinii de pe aici", a declarat Iulica CIobanu, soția bărbatului, pentru Observator.tv.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ioan Ciobanu, bărbatul bănuit că ar fi turnat otravă în fântână, a negat acuzațiile, "Aşa ceva nu voi face în viaţa mea! Copilul meu bea apă din fântâna aceea. Nu fac aşa ceva, să otrăvesc apa pe care ne-o dă Domnul Dumnezeu".

Surse din anchetă spun că poliţiştii au deja la dosar rezultatele primelor analize, care confirmă prezenţa unei substanţe în apă. 

Prima dată, fântâna a fost otrăvită la începutul lunii septembrie. Localnicii au observat că apa avea o culoare ciudată şi un miros înţepător. Analizele au arătat atunci că ar fi fost turnat în apa din fântână insecticid.

Poliţiştii au deschis o anchetă. Bărbatul de 71 de ani este urmărit penal pentru infectarea apei. Dacă va fi găsit vinovat, riscă până la trei ani de închisoare. 

citește mai multe pe Observator.tv

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Georgiana Kelemen
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg