Tânăr din Dâmbovița acuzat că, în aceeași noapte, a comis șase infracțiuni de furt calificat

0
tanar-acuzat-de-furt-calificat-targoviste_5d270.jpg

tanar-acuzat-de-furt-calificat-targoviste_5d270.jpg

Tânărul, în vârstă de 26 de ani este acuzat că, în noaptea de duminică spre luni, ar fi sustras mai multe bunuri din trei agenții de turism, dar și din trei societăți comerciale din Târgoviște. Acum, suspectul este căutat de polițiști.

Polițiștii din Târgoviște au primit sesizările luni dimineață cu privire la sustragerea unor bunuri din trei agenții de turism din localitate. 

Citește și: Trei agenții de turism din Târgoviște au fost prădate de hoți

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în noaptea de duminică spre luni, ar fi avut loc patru tentative de furt și șase infracțiuni de furt calificat din societăți comerciale și agenții de turism, de pe raza municipiului Târgoviște.

Prejudiciul cauzat este aproximat la 5.296 de lei ( bani, un laptop și un telefon mobil). Politiștii au identificat principalul bănuit în persoana unui tânăr în vârstă de 26 de ani, din Perșinari.

„În prezent, acesta se sustrage cercetărilor. Polițiștii continuă activitățile în vederea depistării bărbatului și pentru tragerea lui la răspundere penal”, a precizat IPJ Dâmbovița. .

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău