tanar-acuzat-de-furt-calificat-targoviste_5d270.jpg

Tânărul, în vârstă de 26 de ani este acuzat că, în noaptea de duminică spre luni, ar fi sustras mai multe bunuri din trei agenții de turism, dar și din trei societăți comerciale din Târgoviște. Acum, suspectul este căutat de polițiști.

Polițiștii din Târgoviște au primit sesizările luni dimineață cu privire la sustragerea unor bunuri din trei agenții de turism din localitate. 

Citește și: Trei agenții de turism din Târgoviște au fost prădate de hoți

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în noaptea de duminică spre luni, ar fi avut loc patru tentative de furt și șase infracțiuni de furt calificat din societăți comerciale și agenții de turism, de pe raza municipiului Târgoviște.

Prejudiciul cauzat este aproximat la 5.296 de lei ( bani, un laptop și un telefon mobil). Politiștii au identificat principalul bănuit în persoana unui tânăr în vârstă de 26 de ani, din Perșinari.

„În prezent, acesta se sustrage cercetărilor. Polițiștii continuă activitățile în vederea depistării bărbatului și pentru tragerea lui la răspundere penal”, a precizat IPJ Dâmbovița. .

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg