68985450s_31fb3.jpg

O femeie care a fost luată la ocazie în Dolj, Filiași, a trecut prin clipe de coșmar, după ce șoferul a început să îi facă avansuri și i-a spus "Nu-ţi fie frică, nu sunt Dincă!". Femeia a înregistrat o parte din discuție, însă nu a depus plângere. 

Povestea a fost făcută publică pe Facebook de Avizier Filiaşi. Incidentul a avut loc în urmă cu aproximativ o lună, atunci când femeia a urcat într-o maşină Opel de culoare închisă, la volanul căreia se afla un bărbat de peste 50 de ani. După câţiva kilometri, când cei doi au ajuns în dreptul unui câmp, iar şoferul a început să-i facă avansuri. 

Femeia i-a cerut să înceteze şi a început să înregistreze cu telefonul ce spunea bărbatul, scrie Adevărul

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"Acuma, na! Cum crezi tu, cum vrei tu! Dar eu te rugai frumos, dacă mă înţelegi. Nu forţez nota, nu-ţi mai zic... Te iau în maşină, de ce nu, doamne fereşte. Dar nu-ţi mai zic, dacă tu mă refuzi aşa dintr-o dată, na!... Toate rămâneau între noi! Totuşi ai putea să mă laşi, că nu-ţi fac altceva. Doar te pup jos de două ori şi revenim. Şi în rest... nimic, nimic, nimic. Nu -ţi fie frică, nu îţi fie teamă că nu sunt Dincă. Ai văzut la TV? Nu vrei tu să mă laşi să te pup şi eu de două ori?", se aude pe înregistrare.

sursa Adevarul.ro, Facebook Avizier Filiasi

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Georgiana Kelemen
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg