Femeie luată la ocazie în Dolj, agresată de şofer: „Nu-ţi fie teamă că nu sunt Dincă!” – AUDIO

68985450s_31fb3.jpg

68985450s_31fb3.jpg

O femeie care a fost luată la ocazie în Dolj, Filiași, a trecut prin clipe de coșmar, după ce șoferul a început să îi facă avansuri și i-a spus „Nu-ţi fie frică, nu sunt Dincă!”. Femeia a înregistrat o parte din discuție, însă nu a depus plângere. 

Povestea a fost făcută publică pe Facebook de Avizier Filiaşi. Incidentul a avut loc în urmă cu aproximativ o lună, atunci când femeia a urcat într-o maşină Opel de culoare închisă, la volanul căreia se afla un bărbat de peste 50 de ani. După câţiva kilometri, când cei doi au ajuns în dreptul unui câmp, iar şoferul a început să-i facă avansuri. 

Femeia i-a cerut să înceteze şi a început să înregistreze cu telefonul ce spunea bărbatul, scrie Adevărul

„Acuma, na! Cum crezi tu, cum vrei tu! Dar eu te rugai frumos, dacă mă înţelegi. Nu forţez nota, nu-ţi mai zic… Te iau în maşină, de ce nu, doamne fereşte. Dar nu-ţi mai zic, dacă tu mă refuzi aşa dintr-o dată, na!… Toate rămâneau între noi! Totuşi ai putea să mă laşi, că nu-ţi fac altceva. Doar te pup jos de două ori şi revenim. Şi în rest… nimic, nimic, nimic. Nu -ţi fie frică, nu îţi fie teamă că nu sunt Dincă. Ai văzut la TV? Nu vrei tu să mă laşi să te pup şi eu de două ori?”, se aude pe înregistrare.

sursa Adevarul.ro, Facebook Avizier Filiasi

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596