img_5cd37.jpg

O femeie de 43 de ani este dată în urmărire internațională, după ce a dispărut de mai bine de două săptămâni. Fiul ei de 21 de ani a anunțat Poliția după ce a încercat, în zadar, în repetate rânduri, să ia legătura cu ea.

Joi, 31 octombrie, poliţiştii au fost sesizaţi de către un tânăr în vârstă de  21 de ani, din comuna Gropeni, Brăila, cu privire la faptul că, de aproximativ două săptămâni nu reuşeste să ia legătura cu mama sa, Leonte Camelia, în vârstă de 43 de ani, care este domiciliată în judeţul Iaşi.

Semnalmente: înălţime 1,60 de centimetri, cu o greutate de aproximativ 60 de kilograme, constituţie atletică, păr lung, drept, de culoare neagră, ten alb, ochi căprui, fără semne particulare. Îmbrăcăminte şi încălţăminte: nu se cunoaşte. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Femeia a fost dată în urmărire internațională. "Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.", a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

sursa foto si text Observator.tv

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Georgiana Kelemen
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg