accident-rutier-dn1b_0e1f1.jpg

Accidentul rutier a avut loc, duminică, pe DN1 București - Ploiești, în zona localității Săftica, județul Ilfov, pe sensul spre Capitală, după ce două autoturisme au intrat în coliziune față-spate.

Traficul rutier se desfășoară pe o singură bandă pe sensul către Capitală al DN 1 București – Ploiești, la kilometrul 23+600 de metri, în zona localității Săftica, județul Ilfov, unde a avut loc o coliziune față-spate între două autoturisme, a anunțat Centrul Infotrafic.

Accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma impactului, o persoană a fost rănită. „Se estimează ca traficul să fie reluat, în condiții normale, în 30 de minute”, a anunțat Centrul Infotrafic, care recomandă conducătorilor auto „să reducă viteza şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie”.

Foto cu caracter ilustrativ

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg