droguri-in-autocar_74bfd.jpg

Poliţiştii de combatere a criminalității organizate din Timiș - Serviciul Antidrog, împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, au ridicat opt kilograme de cannabis în urma unui control efectuat asupra unui autocar.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara - Serviciul Antidrog și polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, au organizat, vineri, o acțiune la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu.

Astfel, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat un autocar. „În urma controlului autocarului, poliţiştii au ridicat în vederea cercetărilor peste 8 kg. de cannabis de la un bărbat de 39 de ani. Persoana depistată a fost condusă la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, pentru audieri”, a precizat IGPR.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe numele bărbatului a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de introducere în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de luarea unei măsuri preventive.

Activitățile de documentare și de control au fost derulate cu sprijinul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea, Direcției Regionale Vamale Timișoara și Grupării de Jandarmi Mobile "Glad Voievod" Timișoara.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg