Troler plin cu cannabis, descoperit asupra a doi tineri din București – VIDEO

0
Screenshot_1_b9e23.png

Screenshot_1_b9e23.png

Ofițerii antidrog din cadrul B.C.C.O. București, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au depistat doi tineri care aveau asupra lor un troler cu 6 kg de cannabis.

La data de 31 octombrie 2019, polițiștii din cadrul B.C.C.O. București, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au prins în flagrant delict două persoane, în timp ce ar fi transportat, cu un autoturism de teren, un troler în care era ambalată cantitatea de 6 kg de cannabis.

La momentul legitimării, bărbatul din autoturism a prezentat o carte de identitate falsă, având aplicată fotografia sa și datele de identitatea ale unei persoane decedate din februarie 2018.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că cei doi concubini se ocupau cu traficul internațional de droguri de risc (cannabis), pe ruta Spania-România, precum și de distribuția în București.

Polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor cantitatea de cannabis,  bani (800 de lei) și un telefon mobil. De asemenea, a fost aplicat sechestrul asigurător asupra autoturismului.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Secția de Combatere a Traficului de Droguri, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „trafic internațional de droguri de risc” și „fals privind identitatea”.

Sursa: IGPR

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău