urs-victoria-brasov_933e8.jpg

Incidentul a avut loc, duminică după-amiază, în localitatea Victoria, din județul Brașov. O persoană a sunat la 112 și a solicitat ajutorul autorităților, după ce o fetiță și un bărbat au fost răniți de un urs.

UPDATE: Potrivit informațiilor de la fața locului, o a treia victimă a animalului sălbatic este un băiețel în vârstă de 3 ani, care prezintă, la rândul lui, mai multe zgârieturi. Incidentul a avut loc pe o stradă din localitatea Victoria, în apropiere de pădure. Cei doi copii au fost transportați la centrul medical de permanență Victoria, potrivit ISU Brașov.

O fetiță în vârstă de 4 ani și un bărbat în vârstă de 65 de ani au fost răniți de un urs în localitatea Victoria, din județul Brașov, a precizat ISU Brașov, care a anunțat că ambele persoane sunt conștiente.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O persoană a sunat la 112 și a solicitat ajutorul medicilor. Fetița prezintă escoriații la nivelul feței, iar bărbatul prezintă răni la antebraț.

„La fața locului se deplasează o ambulanță SAJ pentru acordarea asistenței medicale”, a precizat ISU Brașov.

Totodată, sunt prezente și echipaje ale Smurd și ale IJJ Brașov.

Foto cu caracter ilustrativ

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg