O femeie în vârstă de 43 de ani, din România, este pe lista celor mai căutate infractoare din Europa

0
ildiko-femeie-cautata_8c268.jpg

ildiko-femeie-cautata_8c268.jpg

Ildiko Enderle este una dintre cele mai căutate femei din Europa, aceasta fiind acuzată de trafic de persoane. Numele său figurează pe site-ul www.eumostwanted.eu/crimehasnogender, care prezintă femei urmărite pentru comiterea de infracțiuni grave.

În vârstă de 43 de ani, Ildiko Enderle este acuzată că din 2003 până în 2011 a recrutat fete, unele minore, cărora le-a promis un loc de muncă, cazare și masă în Germania. În realitate, tinerele au fost transportate în Cehia, unde erau obligate să se prostitueze.

Dacă va fi prinsă, femeia riscă o pedeapsă de 20 de ani de închisoare.

Poliția Română a publicat pe Facebook adresa site-ului cu mesajul: „Crime has no gender” – Femeile sunt la fel de capabile să comită infracțiuni grave asemenea bărbaților? Împreună cu EUROPOL, ENFAST și polițiile din alte 21 de state europene, am demonstrat că sunt capabile. www.eumostwanted.eu/crimehasnogender – un site care prezintă într-un mod interactiv și intuitiv, cele mai urmărite femei pentru comiterea de infracțiuni. Descoperă cine se regăsește în spatele măștilor și ajutați-ne să le prindem!”.

Foto: Sursă – www.eumostwanted.eu/crimehasnogender

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău