ildiko-femeie-cautata_8c268.jpg

Ildiko Enderle este una dintre cele mai căutate femei din Europa, aceasta fiind acuzată de trafic de persoane. Numele său figurează pe site-ul www.eumostwanted.eu/crimehasnogender, care prezintă femei urmărite pentru comiterea de infracțiuni grave.

În vârstă de 43 de ani, Ildiko Enderle este acuzată că din 2003 până în 2011 a recrutat fete, unele minore, cărora le-a promis un loc de muncă, cazare și masă în Germania. În realitate, tinerele au fost transportate în Cehia, unde erau obligate să se prostitueze.

Dacă va fi prinsă, femeia riscă o pedeapsă de 20 de ani de închisoare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliția Română a publicat pe Facebook adresa site-ului cu mesajul: „Crime has no gender” - Femeile sunt la fel de capabile să comită infracțiuni grave asemenea bărbaților? Împreună cu EUROPOL, ENFAST și polițiile din alte 21 de state europene, am demonstrat că sunt capabile. www.eumostwanted.eu/crimehasnogender - un site care prezintă într-un mod interactiv și intuitiv, cele mai urmărite femei pentru comiterea de infracțiuni. Descoperă cine se regăsește în spatele măștilor și ajutați-ne să le prindem!”.

Foto: Sursă - www.eumostwanted.eu/crimehasnogender

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg