cezariana_38948200_528ab.jpg

Soțul tinerei de 21 de ani care a murit la câteva ore după ce a adus pe lume un copil, prin cezariană, la spitalul din Târgu Cărbunești, face acuzații grave la dresa medicilor. Acesta susține că doctorii au făcut greșeli în timpul operației. Cazul este anchetat de polițiști.

La 21 de ani, Alexandra a născut la spitalul din Târgu Cărbuneşti, iar operaţia de cezariană a decurs bine. Însă, după câteva ore, tânăra a început să se simtă rău.

Dintr-odată nu a mai putut să vorbească și a făcut stop cardio-respirator, iar medicii au băgat-o din nou în sala de operație.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Aceștia s-au luptat zeci de minute să o readucă la viaţă. Într-un final, au reuşit să o stabilizeze. Dar starea ei era gravă, aşa că au luat legătura cu spitalul din Craiova, unde a fost transferată cu o ambulanţă.

La Craiova, tânăra a intrat, din nou, în stop cardio-respirator. De data aceasta, nu a mai putut fi salvată. Rudele îi acuză acum pe medicii de la Târgu-Cărbuneşti de malpraxis.

Doctorii spun că tânăra ar fi murit din cauza unui edem pulmonar.

Constantin Târziu, managerul Spitalului Târgu-Cărbunești, a declarat, conform Observator.tv, "I s-a făcut absolut tot ce a fost nevoie. S-au respectat toate protocoalele. A fost un caz cum s-a întâmplat cu Andreea Bălan, dar mult mai acut."

Trupul neînsufleţit a fost dus la IML, pentru necropsie, iar poliţiştii au fost sesizaţi de spitalul din Craiova.

sursa Observator.tv

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Georgiana Kelemen
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg