Soţul tinerei de 21 de ani care a murit după cezariană: „I-au greșit operaţia. Le-am auzit pe asistente”

0
cezariana_38948200_528ab.jpg

cezariana_38948200_528ab.jpg

Soțul tinerei de 21 de ani care a murit la câteva ore după ce a adus pe lume un copil, prin cezariană, la spitalul din Târgu Cărbunești, face acuzații grave la dresa medicilor. Acesta susține că doctorii au făcut greșeli în timpul operației. Cazul este anchetat de polițiști.

La 21 de ani, Alexandra a născut la spitalul din Târgu Cărbuneşti, iar operaţia de cezariană a decurs bine. Însă, după câteva ore, tânăra a început să se simtă rău.

Dintr-odată nu a mai putut să vorbească și a făcut stop cardio-respirator, iar medicii au băgat-o din nou în sala de operație.

Aceștia s-au luptat zeci de minute să o readucă la viaţă. Într-un final, au reuşit să o stabilizeze. Dar starea ei era gravă, aşa că au luat legătura cu spitalul din Craiova, unde a fost transferată cu o ambulanţă.

La Craiova, tânăra a intrat, din nou, în stop cardio-respirator. De data aceasta, nu a mai putut fi salvată. Rudele îi acuză acum pe medicii de la Târgu-Cărbuneşti de malpraxis.

Doctorii spun că tânăra ar fi murit din cauza unui edem pulmonar.

Constantin Târziu, managerul Spitalului Târgu-Cărbunești, a declarat, conform Observator.tv, I s-a făcut absolut tot ce a fost nevoie. S-au respectat toate protocoalele. A fost un caz cum s-a întâmplat cu Andreea Bălan, dar mult mai acut.”

Trupul neînsufleţit a fost dus la IML, pentru necropsie, iar poliţiştii au fost sesizaţi de spitalul din Craiova.

sursa Observator.tv

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău