Tragedia celor doi părinţi din Constanța care s-au sinucis lângă fiul lor răpus de cancer, apărută în DailyMail

0
copil_mort_cancer_8f127.jpg

copil_mort_cancer_8f127.jpg

Povestea tragică a celor doi părinţi care şi-au pus capăt zilelor în aceeaşi zi în care fiul lor a murit răpus de cancer, a impresionat o lume întreagă. Înainte de a recurge acest gest, cei doi părinţi au scris o scrisoare de 13 pagini în care au explicat drama prin care treceau.

Cristian Dimitris Aravă, fiul celor doi soţi din Constanţa, a fost diagnosticat pe când avea doar doi ani cu craniofaringiom, o tumoră cerebrală care în majoritatea cazurilor este fatală.

Cei doi părinţi din Constanţa au renunţat la tot în acel moment şi şi-au dedicat întreaga existenţă luptei pentru salvarea fiului lor.

Anii au trecut, iar Cristian a urmat numeroase tratamente şi a suportat numeroase intervenţii chirurgicale în străinătate. Din nefericire, tumora situată în creier nu a putut fi îndepărtată, iar starea de sănătate a lui Cristian, în vârstă de aproape 10 ani, s-a înrăutăţit.

În noiembrie 2015, micuţul Cristian s-a stins din viaţă, iar înainte cu câteva zile, cei doi părinţi au scris împreună o scrisoare de 13 pagini prin care şi-au cerut iertare pentru ce va urma să se întâmple şi în care au explicat drama pe care au trăit-o.

În aceeaşi zi în care băieţelul de 10 ani a fost răpus de cancer, cei doi părinţi şi-au pus capăt zilelor împreună.

Potrivit procurorilor din Constanţa care au anchetat cazul tragic, mama copilului a fost ajutată de soţ să se spânzure, iar apoi trupul ei a fost aşezat pe un pat, lângă trupul băieţelului. Apoi, Nicuşor Aravă s-a spânzurat în bucătăria apartamentului.

Cazul familiei din Constanţa a impresionat o lume întreagă, fiind publicat inclusiv de jurnaliştii britanici de la DailyMail care au revenit, ieri, cu noi informaţii despre cei doi părinţi care şi-au pus capăt zilelor în aceeaşi zi în care fiul lor a fost răpus de cancer.

sursa Observator.tv

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău