copil_mort_cancer_8f127.jpg

Povestea tragică a celor doi părinţi care şi-au pus capăt zilelor în aceeaşi zi în care fiul lor a murit răpus de cancer, a impresionat o lume întreagă. Înainte de a recurge acest gest, cei doi părinţi au scris o scrisoare de 13 pagini în care au explicat drama prin care treceau.

Cristian Dimitris Aravă, fiul celor doi soţi din Constanţa, a fost diagnosticat pe când avea doar doi ani cu craniofaringiom, o tumoră cerebrală care în majoritatea cazurilor este fatală.

Cei doi părinţi din Constanţa au renunţat la tot în acel moment şi şi-au dedicat întreaga existenţă luptei pentru salvarea fiului lor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Anii au trecut, iar Cristian a urmat numeroase tratamente şi a suportat numeroase intervenţii chirurgicale în străinătate. Din nefericire, tumora situată în creier nu a putut fi îndepărtată, iar starea de sănătate a lui Cristian, în vârstă de aproape 10 ani, s-a înrăutăţit.

În noiembrie 2015, micuţul Cristian s-a stins din viaţă, iar înainte cu câteva zile, cei doi părinţi au scris împreună o scrisoare de 13 pagini prin care şi-au cerut iertare pentru ce va urma să se întâmple şi în care au explicat drama pe care au trăit-o.

În aceeaşi zi în care băieţelul de 10 ani a fost răpus de cancer, cei doi părinţi şi-au pus capăt zilelor împreună.

Potrivit procurorilor din Constanţa care au anchetat cazul tragic, mama copilului a fost ajutată de soţ să se spânzure, iar apoi trupul ei a fost aşezat pe un pat, lângă trupul băieţelului. Apoi, Nicuşor Aravă s-a spânzurat în bucătăria apartamentului.

Cazul familiei din Constanţa a impresionat o lume întreagă, fiind publicat inclusiv de jurnaliştii britanici de la DailyMail care au revenit, ieri, cu noi informaţii despre cei doi părinţi care şi-au pus capăt zilelor în aceeaşi zi în care fiul lor a fost răpus de cancer.

sursa Observator.tv

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Georgiana Kelemen
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg