incident-metrou_4027d.jpg

Incidentul a avut loc, miercuri după-amiază, în jurul orei 16.00, în stația de metrou 1 Mai. Se pare că bărbatul, spun reprezentanții Metrorex, ar fi forțat intrarea în trenul care se deplasa în direcția Străulești, după anunțul de închidere a ușilor.

Pasagerii din tren au fost primii care au sărit în ajutorul bărbatului, acționând sistemul de frânare de urgență. Practic, bărbatul a rămas cu piciorul prins în ușile trenului, care a plecat din stație, iar apoi acesta a fost lovit de oglinda de pe peron.

„Personalul de conducere a trenului a anunțat echipele de salvare, însă persoana respectivă a refuzat primul ajutor, părăsind pe propriile picioare incinta metroului. Se va deschide o ancheta cu privire la cauzele care au condus la acest incident. Persoanele vinovate vor fi sancționate în conformitate cu prevederile legale. Regretăm incidentul și insistăm ca regulile de călătorie cu metroul sa fie respectate pentru siguranța circulației și a pasagerilor”, se precizează într-un comunicat postat pe site-ul Metrorex.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești
Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg