Anchetatorii au stabilit traseul cetățeanului olandez, suspectat că ar fi ucis-o pe fetița de 11 ani din Dâmbovița

0
Screenshot_10_92ebc.jpg

Screenshot_10_92ebc.jpg

Anchetatorii au refăcut traseul cetăţeanului olandez suspectat că a răpit-o, iar mai apoi a ucis-o pe Adriana Mihaela Fieraru, fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa.

Olandezul a aterizat, miercuri, 18 septembrie, pe Aeroportul Otopeni, de aici mergând în sectorul 2, unde a închiriat un apartament în regim hotelier pentru o zi, scrie Observator.tv.

Vineri, 20 septembrie, suspectul a plecat la Gura Şuţii cu o maşina pe care o închiriase, un Volkswagen Tiguan, unde a ajuns la ora 17.16. O altă cameră de supraveghere l-a depistat pe olandez la ora 18.00, tot în Gura Şuţii. Atunci, bărbatul a plecat din localitate către Titu, apoi iar în București. 

Maşina se află în custodia poliţiei şi se pare că au fost găsite deja probe în interiorul vehiculului, cât și în apartamentul închiriat de bărbat.

Olandezul a plecat din România sâmbătă, 21 septembrie. Bărbatul a fost filmat pe camerele de supraveghere îmbarcându-se în cursa Bucureşti-Amsterdam. 

Mihai Dincă, prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, a declarat, printre altele, conform Libertatea, că Adriana a fost răpită la mai puțin de 350 de metri de casă, în jurul orei 17.15. 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău