58cpVtvzJ4x_3L_f69c0.jpg

Ies la iveală noi detalii din ancheta crimei petrecută în Dâmbovița, unde Adriana Feraru, o fetiță de 11 ani, a fost răpită și ucisă. Autoritățile au eșuat în tentativa de salvare a victimei.

Fata a dispărut vineri seara, în drumul de la școală spre casă și a fost găsită moartă, pe un câmp, duminică după-amiază.

Potrivit libertatea.ro, în timpul operațiunilor de căutare, autoritățile au descoperit trei mașini care au trecut prin apropiere de zona din care a dispărut fetița. Vehiculul condus de cel care urma să devină principalul suspect le-a atras atenția.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

A parcurs un drum de 2-3 minute în jumătate de oră!

„Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect, l-am văzut în imagini când a ieșit din Gura Șuții și a intrat în următoarea localitate după o jumătate de oră, iar distanța putea fi parcursă în doar câteva minute. Nu se justifica timpul parcurs”, a spus prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, Mihai Dincă, într-o conferință de presă, susținută după descoperirea trupului neînsuflețit al fetiței de 11 ani.

Anterior, cetățeanul olandez a stat de vorbă cu autoritățile, potrivit digi24.ro. A recunoscut că a trecut prin zonă, cu mașina pe care o închiriase, însă nu au existat suficiente probe care să le permită polițiștilor să-l rețină. În lipsa oricăror restricții, principalul suspect a părăsit România.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Andra Ilie
De același autor

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg