Primul suspect în cazul fetiței de 11 ani din Dâmbovița, un cetățean olandez

0
M2U2YWY1ZDlhYTE0YTMzODIxOWZlMmY2MDg2MDhmYw.thumb_46642.jpg

M2U2YWY1ZDlhYTE0YTMzODIxOWZlMmY2MDg2MDhmYw.thumb_46642.jpg

Fetiţa dispărută din Dâmboviţa a fost găsită moartă, cu urme de violență pe corp. Unul dintre suspecți este un cetățean olandez.

Fetița de 11 ani din localitatea Gura Suții, care vineri nu a mai ajuns acasă de la școală, a fost găsită moartă, cu urme de violență pe corp, anunță Poliția. 

Mihaela Adriana Fieraru a fost găsită decedată pe un câmp, după 3 zile de căutări, destul de departe de locul din care a fost răpită, spun anchetatorii.

Polițiștii au deja câțiva suspecți, printre care și un bărbat cu cetățenie olandeză. Acesta va fi dus la audieri, spun surse din cadrul anchetei.

„Referitor la fetita de 11 ani, din Gura Sutii, va comunicam faptul ca din pacate fetita a fost gasita decedată pe un câmp de pe raza comunei Produlești. Aceasta prezinta urme de violenta. In acest moment politistii au un cerc de suspecti. Mai multe detalii vor fi oferite la ora 19.00. la sediul I.P.J Dambovita, unde va avea loc o conferinta de presa sustinuta de seful IPJ Dambovita si procurorul din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dambovita”, este comunicatul IPJ Dâmbovița.

sursa digi24.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău