Un profesor dintr-un liceu din Mehedinţi s-a sinucis în sala de sport

0
pedagogic_4_0_0bf50.jpg

pedagogic_4_0_0bf50.jpg

Tragedie la Liceul pedagogic din Drobeta-Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, acolo unde un profesor de sport a fost găsit mort în sala de sport a şcolii.  

Colegii dascălului spun că bărbatul de 50 de ani era destul de retras și nu prea comunica, dar nu s-ar fi gândit că va recurge la un gest extrem. În trecut, profesorul ar fi mai încercat să se sinucidă, însă de fiecare dată a fost oprit la timp.

„Despre profesorul Dan Tudor, nu pot să spun decât cuvinte frumoase. Într-adevăr era un coleg introvertit, dar extrem de devotat profesiei, un om care a relaționat corect cu colegii, un om care a adus rezultate unității de învățământ, la competițiile la care a participat cu elevii școlii, a declarat pentru Observator directorul Colegiului Național Pedagogic Ștefan Odobleja, Laura Butaru.

Femeia spune că, ieri după-amiază, profesorul a avut o oră liberă.

„A avut într-adevăr o fereastră în intervalul 15 – 16.00. Acolo, într-o perioadă scurtă de timp, a fost un alt coleg de-al nostru şi după plecarea a colegului nostru, în jurul orei 15:45, probabil că s-a întâmplat incidentul”, a mai spus Butaru. 

Cea care a făcut descoperirea macabră a fost chiar soţia profesorului de sport. Văzând că nu ajunge acasă şi că nu răspunde nici la telefon, a mers la liceu să vadă ce se întâmplă. Atunci l-a descoperit pe profesor fără suflare şi a chemat imediat ambulanţa. 

Din păcate, medicii nu au mai putut să-l readucă la viaţă.

citește mai multe pe ziaruldemehedinti.ro, foto ziaruldemehedinti

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău