Un copil de 11 ani este bătut şi terorizat zilnic de colegi la o şcoală din Bihor

0
copil-agresat-e1568749284520_404cc.jpg

copil-agresat-e1568749284520_404cc.jpg

Un copil de 11 ani, în clasa a V-a la şcoala din Viişoara, Bihor, este terorizat şi bătut zilnic de colegi, iar profesorii şi conducerea şcolii sunt nepăsători.

Armin are 11 ani, iar mersul la şcoală a ajuns pentru el un calvar, după ce un coleg a început să îl terorizeze şi să îl bată zilnic, încă de anul trecut.

„Aceste lucruri se întâmplă aproape zilnic. Noaptea se trezește plângând, visând că este bătut de acest băiat”, a explicat tatăl lui Armin.

Săptămâna trecută, copilul de 11 ani a ajuns de urgenţă la spital, după un alt episod violent la care a fost supus de colegii de clasă. Înainte de ora de matematică, unii dintre colegi l-ar fi împins, iar un altul i-ar fi pus piedică. Astfel, Armin a căzut şi şi-a rupt mâna, scrie Bihon.ro.

Copilul a ajuns acasă plângând de durere, iar după ce a explicat ce s-a întâmplat la şcoală, a fost dus de urgenţă la spital, acolo unde medicii au hotărât să îi pună mâna în ghips.

Rudele copilului au depus numeroase plângeri la conducerea şcolii, însă spun că nu au fost băgaţi în seamă, iar în acest caz nu a fost luată nicio măsură.

citește mai multe pe Bihon.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău