646x404_2_5d46a.jpg

Patru persoane acuzate de săvârşirea mai multor furturi din supermarketuri, din Alba Iulia, fapte prin care s-a cauzat un prejudiciu total de peste 6.000 de lei, au fost condamnate la închisoare.

Este vorba despre doi bărbaţi de 23 şi 41 de ani şi două femei, de 22 şi 23 de ani, toţi din municipiul Sibiu, care sunt acuzaţi de săvârşirea, în perioada iulie – octombrie 2018, a patru infracţiuni de furt din Kaufland, Selgros, Dedeman şi Altex, situate în Alba Iulia.

Inculpaţii se numesc Grancea Luminiţa, Grancea Lavinia Tiţa, Grancea Gabriel şi Grancea Flavius. Ultimul dintre cei patru a primit 9 luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere pe o perioadă de 2 ani. Grancea Lavinia Tiţa şi Grancea Gabriel au primit fiecare câte 11 luni de închisoare, tot cu suspendare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Grancea Luminiţa, care este recidivistă, a fost condamnată la pedeapsa rezultantă de 9 luni şi 306 zile de închisoare, în regim de detenţie. Perioada de 306 zile provine de la o condamnare anterioră, care a rămas de executat ca urmare a unei liberări condiţionate.

Citește continuarea pe adevarul.ro

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg