Ultima ispravă a proxenetului din Galați care închiria mașini și făcea curse cu prietenii

0
646x404_97a4f.jpg

646x404_97a4f.jpg

Bărbatul de 36 de ani, condamnat în trecut pentru lipsire de libertate şi proxenetism, se distrează, conducând maşini închiriate cu viteze de 170-180 de kilometri pe oră, deşi nu are permis de conducere, iar când este urmărit de poliţişti le abandonează şi fuge.

Judecătoria Galaţi l-a condamnat, pe 13 septembrie, la 7 ani şi 10 luni de închisoare pentru tâlhărie calificată pe Ioan Petrică Donciu (36 de ani), un recidivist condamnat în trecut pentru fapte similare, dar şi pentru lipsire de libertate şi proxenetism. Decizia instanţei nu este definitivă. Bărbatul a jefuit o femeie şi apoi a scăpat cu fuga, fiind prins ulterior de poliţişti.

Tâlhăria este, de altfel, una dintre ”pasiunile” individului, alături de ”liniuţele” pe care le face cu maşini de lux închiriate. În noaptea de 5 spre 6 aprilie 2016, a dat buzna, alături de alţi trei parteneri de fărădelegi, în incinta unei societăţi din localitatea Ciocârlia de Sus (judeţul Constanţa), l-a bătut pe agentul de bază, după care l-a legat fedeleş, sustrăgând apoi 180 de recipiente ce conţineau substanţe de protecţia plantelor, în valoare de 50.000 de lei, pe care le-a plasat lui Costel Siminiceanu, cel care le dăduse informaţiile despre marfa de furat.

Citește continuarea pe adevarul.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău