646x404_97a4f.jpg

Bărbatul de 36 de ani, condamnat în trecut pentru lipsire de libertate şi proxenetism, se distrează, conducând maşini închiriate cu viteze de 170-180 de kilometri pe oră, deşi nu are permis de conducere, iar când este urmărit de poliţişti le abandonează şi fuge.

Judecătoria Galaţi l-a condamnat, pe 13 septembrie, la 7 ani şi 10 luni de închisoare pentru tâlhărie calificată pe Ioan Petrică Donciu (36 de ani), un recidivist condamnat în trecut pentru fapte similare, dar şi pentru lipsire de libertate şi proxenetism. Decizia instanţei nu este definitivă. Bărbatul a jefuit o femeie şi apoi a scăpat cu fuga, fiind prins ulterior de poliţişti.

Tâlhăria este, de altfel, una dintre ”pasiunile” individului, alături de ”liniuţele” pe care le face cu maşini de lux închiriate. În noaptea de 5 spre 6 aprilie 2016, a dat buzna, alături de alţi trei parteneri de fărădelegi, în incinta unei societăţi din localitatea Ciocârlia de Sus (judeţul Constanţa), l-a bătut pe agentul de bază, după care l-a legat fedeleş, sustrăgând apoi 180 de recipiente ce conţineau substanţe de protecţia plantelor, în valoare de 50.000 de lei, pe care le-a plasat lui Costel Siminiceanu, cel care le dăduse informaţiile despre marfa de furat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește continuarea pe adevarul.ro

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ștefan Vlăsceanu
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg