Screenshot_16_b5d05.png

Familia Luizei Melencu a venit la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, acolo unde Dincă, inculpatul pentru omor în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu, participă, luni, la reconstituirea efectuată de anchetatori. El a fost adus la Dobrosloveni şi Caracal, unde se reconstituie traseul acestuia şi al Alexandrei din ziua de 24 iulie, când fata a dispărut.

Anchetatorii au refăcut, astăzi, pas cu pas, traseul parcurs de Gheorghe Dincă după ce a luat-o la ocazie pe Alexandra Măceşanu. Mâine, urmează reconstituirea traseului parcurs cu Luiza Melencu.

Mama fetei de 18 ani spune, însă, că cele două tinere trăiesc. Femeia spune că probele adunate până acum nu demonstrează clar că cele două fete au fost ucise, scrie Observator.tv.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Monica Melencu mai spune că Dincă face parte dintr-o reţea de trafic de persoane care are ramificaţii la varful autorităţilor din Caracal. 

"Mâine este o zi grea. Părinţii mei sunt deja la Caracal, disperaţi. În cazul Luizei, nu există nicio dovadă concretă. Eu ţin să cred că copilul meu trăieşte. Acest om nu îşi menţine declaraţiile. Noi ce să mai credem? Ultima dată a spus că el nici nu o cunoaşte pe Luiza. 

Aici nu e vorba de crimă, e vorba despre trafic de persoane. Copilul meu nu este mort. Mâine încercăm și noi să mergem. Nu știu dacă acest om ar merita să trăiască. Noi ne-am axat pe el, dar în primul rând este familia și în al doilea rând sunt complicii lui și sunt oameni mari. Dacă nu tăiem capul unui șarpe și tăiem doar coada, el se regenerează", a spus Monica Melencu, mama Luizei la Antena3.

VIDEO AICI

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Georgiana Kelemen
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg