accident_autobuz_1_56226.png

În plină zi, un şofer de autobuz a fost snopit în bătaie în timp ce era la telefon cu un poliţist din dispecerat! Bărbatul, angajat al Regiei de Transport din Sibiu, a sunat de trei ori să ceară ajutor la 112, însă agresorii au fost mult mai rapizi decât echipajul de poliţie.

În timp ce agentul din dispecerat găseşte scuze pentru că echipajul nu reuşeşte să identifice locul, şoferul esta atacat în autobuz de doi indivizi. 

Cu poliţia în telefon, bărbatul este lovit, iar poliţistul de la 112 nu are nicio reacţie când aude ţipetele.  Era al treilea apel al victimei la serviciul de urgenţă. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Şoferul de autobuz spune că au trecut 15 minute de la primul apel până la sosirea echipajului. 

Poliţia din Sibiu spune însă că intervenţia a fost mult mai rapidă decât ceea ce susţine victima. 

Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu: "Imediat după apelul la 112, cel mai apropiat echipaj a fost direcţionat spre traseul de deplasare al autobuzului. Timpul de intervenţie a fost de cinci minute. Cei doi agresori au avut nevoie doar de câteva secunde să intre în autobuzul victimei. Din exterior au acţionat un buton, iar uşa vehicului s-a deschis imediat.", a declarat aceasta pentru Observator.tv.

Agresiunea a avut loc într-un cartier mărginaş al Sibiului. Şoferul spune că a fost urmărit după ce i-a cerut unei femei, mama unuia dintre agresori, să nu mai stea pe mijlocul drumului. 

Bărbaţii au fost prinşi la scurt timp după ce l-au bătut pe şofer și sunt  cercetaţi în libertate pentru loviri şi alte violenţe.

foto cu caracter ilustrativ

sursa Observator.tv

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg