NzgwJmg9NDQwJmhhc2g9MTFiNTFlMzk2NjY0NDVjMjRkMzYwNjFhNzU3NzY4ODg.thumb_4868e.jpg

În accidentul provocat sâmbătă de fiul președintelui LPF a murit un tânăr de 24 de ani, tatăl a doi copii. Într-un prim mesaj transmis de tatăl autorului accidentului, acesta își exprima regretul pentru tragedia provocată de fiul său.

În cel de-al doilea mesaj, dat publicității astăzi, Gină Iorgulescu susține că va avea grijă de familia celui decedat:

"În aceste ore grele pentru noi toți cei atât de afectați de tragedia din noaptea de 8 septembrie, vă putem spune că am luat legătura cu familia tânărului decedat. Durerea noastră este mare, rugămințile noastre către Dumnezeu nu se opresc nicio clipă. Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în fața lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Știm că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația lor, pentru ca drumul copiilor în viață să fie cât mai bun.

Cu sufletul sfâșiat și credință în Dumnezeu, Gabriela și Gino Iorgulescu", se spune în comunicat.

Mario Iorgulescu se află în spital, la terapie intensivă. Medicii de la spitalul Elias au dat ultimele detalii despre starea acestuia.

Evoluția pacientului , internat în spitalul Elias cu diagnosticul de Politraumatism prin accident rutier, este lent favorabilă. El este conștient, rămânând conectat la aparatele de ventilație mecanică.

Se apreciază că deocamdată nu a depășit zona riscului vital și continuă să necesite îngrijiri de terapie intensivă”, potrivit unui comunicat de presă al managerului Spitalului Elias, Mugur Ardelean.

sursa digisport

NzgwJmg9NDQwJmhhc2g9MTFiNTFlMzk2NjY0NDVjMjRkMzYwNjFhNzU3NzY4ODg.thumb_e50b8.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg