646x404_f0c56.jpg

Un angajat cu funcţie de conducere din cadrul Romexpo, care a refuzat să îi fie declinată identitatea, a câştigat 10.000 de euro cu titlu de daune morale după ce a fost umilit la locul de muncă.

M.G. a câştigat un proces la Iaşi, la Curtea de Apel, din motivarea sentinţei reieşind că acesta a fost hărţuit timp de mai mulţi ani de şefi, ajungând ca, de pe funcţia de director, să „supervizeze ” strângerea dejecţiilor de animale din curtea societăţii.

Potrivit deciziei judecătorilor de la Iaşi, M.G. a fost angajat ca director în cadrul Romexpo în 2010. Ulterior, în urma unor conflicte cu şefii, bărbatul a fost concediat de două ori, el apelând la judecători şi fiind reintegrat pe funcţie ca urmare a unei sentinţe judecătoreşti definitive. După ultima reîncadrare pe post, din 2016, ar fi urmat umilinţa de la locul de muncă, a precizat M.G. în documentele adresate instanţelor din Iaşi. Acesta a dat în judecată instituţia şi a cerut daune morale de 1 milion de euro, obţinând, la final, doar 10.000 de euro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește continuarea pe adevarul.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg