646x404_f0c56.jpg

Un angajat cu funcţie de conducere din cadrul Romexpo, care a refuzat să îi fie declinată identitatea, a câştigat 10.000 de euro cu titlu de daune morale după ce a fost umilit la locul de muncă.

M.G. a câştigat un proces la Iaşi, la Curtea de Apel, din motivarea sentinţei reieşind că acesta a fost hărţuit timp de mai mulţi ani de şefi, ajungând ca, de pe funcţia de director, să „supervizeze ” strângerea dejecţiilor de animale din curtea societăţii.

Potrivit deciziei judecătorilor de la Iaşi, M.G. a fost angajat ca director în cadrul Romexpo în 2010. Ulterior, în urma unor conflicte cu şefii, bărbatul a fost concediat de două ori, el apelând la judecători şi fiind reintegrat pe funcţie ca urmare a unei sentinţe judecătoreşti definitive. După ultima reîncadrare pe post, din 2016, ar fi urmat umilinţa de la locul de muncă, a precizat M.G. în documentele adresate instanţelor din Iaşi. Acesta a dat în judecată instituţia şi a cerut daune morale de 1 milion de euro, obţinând, la final, doar 10.000 de euro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește continuarea pe adevarul.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg