img_c3b29.jpg

img_1d95a.jpg

Un polițist local din Iași s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat la volanul autospecialei instituției în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. 

Duminică, 8 septembrie, poliţistul Alexandru Z. urma să intre în tura de dimineaţă. Înainte, însă, agentul trebuia să participe la o instruire.

Nu a făcut-o, bărbatul mergând la serviciul de pază al instituţiei, de unde a luat cheia maşinii de serviciu, un Logan, apoi a plecat în patrulare împreună cu un coleg, potrivit observator.tv

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Şeful care desfăşura instruirea a remarcat absenţa poliţistului şi, existând suspiciunea că agentul ar fi sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost solicitat un echipaj din cadrul Biroului Rutier Iaşi pentru testarea cu alcooltestul.

În urma verificării, aparatul a arătat o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe numele poliţistului fiind deschis dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Vezi video pe observator.tv

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg