Polițist local din Iași, prins beat la volan – VIDEO

0
img_c3b29.jpg

img_c3b29.jpg

img_1d95a.jpg

Un polițist local din Iași s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat la volanul autospecialei instituției în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. 

Duminică, 8 septembrie, poliţistul Alexandru Z. urma să intre în tura de dimineaţă. Înainte, însă, agentul trebuia să participe la o instruire.

Nu a făcut-o, bărbatul mergând la serviciul de pază al instituţiei, de unde a luat cheia maşinii de serviciu, un Logan, apoi a plecat în patrulare împreună cu un coleg, potrivit observator.tv

Şeful care desfăşura instruirea a remarcat absenţa poliţistului şi, existând suspiciunea că agentul ar fi sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost solicitat un echipaj din cadrul Biroului Rutier Iaşi pentru testarea cu alcooltestul.

În urma verificării, aparatul a arătat o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe numele poliţistului fiind deschis dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Vezi video pe observator.tv

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău