student-it-09092019_82cd5.jpg

Studenţii de la specializările IT ale Universităţii Oradea vor beneficia, în noul an universitar, de cazare şi masă gratuită în căminele studenţeşti.

Facilitățile sunt acordate în baza unui parteneriat între Primăria municipiului şi instituţia de învăţământ superior, pentru toţi tinerii care locuiesc în afara oraşului şi a zonei metropolitane.

Studenții care beneficiază de aceste facilități sunt cei de la specializările Informatică, Calculatoare, Tehnologia Informației, Electronică Aplicată, Reţele şi Software de Telecomunicaţii, Automatică şi Informatică Aplicată, Inginerie Electrică şi Calculatoare, Mecatronică și Robotică, relatează Agerpres.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru a obţine aceste facilităţi, studenţii trebuie să acumuleze minim 75% din creditele aferente primei sesiuni de examene, respectiv din creditele anuale.

De asemenea, în cel de-al doilea semestru de şcoală, ei trebuie şi să facă stagii de practică, de internship sau să se angajeze pentru minim 60 de ore, la departamente de IT sau firme locale de profil, din Oradea sau zona metropolitană Oradea.

foto Bihoreanul.ro, sursa agerpres.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg