student-it-09092019_82cd5.jpg

Studenţii de la specializările IT ale Universităţii Oradea vor beneficia, în noul an universitar, de cazare şi masă gratuită în căminele studenţeşti.

Facilitățile sunt acordate în baza unui parteneriat între Primăria municipiului şi instituţia de învăţământ superior, pentru toţi tinerii care locuiesc în afara oraşului şi a zonei metropolitane.

Studenții care beneficiază de aceste facilități sunt cei de la specializările Informatică, Calculatoare, Tehnologia Informației, Electronică Aplicată, Reţele şi Software de Telecomunicaţii, Automatică şi Informatică Aplicată, Inginerie Electrică şi Calculatoare, Mecatronică și Robotică, relatează Agerpres.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru a obţine aceste facilităţi, studenţii trebuie să acumuleze minim 75% din creditele aferente primei sesiuni de examene, respectiv din creditele anuale.

De asemenea, în cel de-al doilea semestru de şcoală, ei trebuie şi să facă stagii de practică, de internship sau să se angajeze pentru minim 60 de ore, la departamente de IT sau firme locale de profil, din Oradea sau zona metropolitană Oradea.

foto Bihoreanul.ro, sursa agerpres.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg