img_9cc3e.jpg

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF, şi-a revenit din comă după accidentul cumplit. Tânărul este conştient, dar este în continuare ventilat mecanic, la terapie intensivă, iar medicii spun că nu a depăşit încă momentele critice. 

Accidentul s-a produs în jurul orei trei dimineaţa, iar impactul a fost devastator. Mario Iorgulescu a ajuns în stare critică la spital, iar tânărul din cealaltă mașină a murit pe loc.

La Spital, lui Mario Iorgulescu i s-au recoltat şi probe de sânge pentru a se vedea dacă a consumat alcool sau substanţe interzise înainte de a se urca la volan.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Fiul lui Gino Iorgulescu are 24 de ani şi este un personaj controversat, scrie Observator.tv.

În 2016, Mario Iorgulescu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce, împreună cu mai mulţi prieteni, ar fi sechestrat şi torturat un bărbat care nu i-ar fi achitat o datorie. Prima instanţă l-a achitat. Iar următorul termen de judecată este pe 18 septembrie.

Evoluția stării de sănătate a lui lui Mario Iorgulescu, internat în Spitalul Elias cu diagnosticul de politraumatism în urma accidentului cumplit de duminică, este lent favorabilă. 

Potrivit unui comunicat al spitalului, Mario Iorgulescu este conștient, rămânând conectat la aparatele de ventilație mecanică, anunță medicii de la unitatea spitalicească.

sursa Observator.tv

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg