1567957927835_c5c7c.jpg

Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu, a provocat ieri un accident pe Centura Capitalei soldat cu moartea unui tânăr de 24 de ani. Mario conducea un Aston Martin când a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, lovind un Audi. În urma impactului, șoferul nevinovat a murit.

Comunicatul familiei Iorgulescu:

„Cu o durere imensă în suflet, vrem să aducem la cunoștința oamenilor regretul nostru, care nu încape în cuvinte, față de tragicul accident care a avut ca urmare decesul tânărului de vârstă cu copilul nostru, Mario. Transmitem condoleanțe sincere familiei îndoliate, durerea noastră fiind de nerostit.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Toate rugile noastre se îndreaptă către Dumnezeu, gândindu-ne că situația putea fi cu același deznodământ și pentru copilul nostru, aflat acum în stare gravă la spital.

Suntem copleșiți de lacrimi și de durere în urma tragicului accident din dimineața de 8 septembrie și sperăm ca oamenii, opinia publică, să înțeleagă clipele grele prin care trecem și noi, și cealaltă familie. Gabriela și Gino Iorgulescu”

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg