sotia-dinca_bc985.jpg

Întreaga familie Dincă pare desprinsă dintr-un film de groază. Tatăl, Gheorghe Dincă, criminal în serie și violator, se află acum în arest preventiv. Mama, Elena Dincă este anchetată pentru complicitate la omor, fiica, presupusă victimă colaterală a părintelui său, moștenitoarea averii unui italian care a murit subit, iar unul dintre cei trei baieți se pare că a fost anchetat pentru viol.

Fiul cel mijlociu, Ionuț este singurul care pare desprins de familie. De altfel, el nici nu a fost audiat de procurorii DIICOT și se pare că nu are nicio implicare în cazul care a îngrozit România, deși Gheorghe Dincă l-ar fi sunat din închisoare, scrie Capital.ro.

Ceilalți doi fii sunt însă foarte apropiați de mama și sora lor și chiar au afaceri împreună. De altfel, ei au avut și o atitudine agresivă și ostilă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Omul de afaceri, Remus Rădoi, cel care deține două firme de pază în zonă, a dezvăluit pentru Capital că unul dintre cei doi băieți ai lui Gheorghe Dincă a fost anchetat pentru viol.

Nu se știu încă detalii despre caz și nici cum s-a terminat povestea, însă este o nouă pistă pe care anchetatorii o iau în calcul.

citește mai multe pe Capital.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg