sotia-dinca_bc985.jpg

Întreaga familie Dincă pare desprinsă dintr-un film de groază. Tatăl, Gheorghe Dincă, criminal în serie și violator, se află acum în arest preventiv. Mama, Elena Dincă este anchetată pentru complicitate la omor, fiica, presupusă victimă colaterală a părintelui său, moștenitoarea averii unui italian care a murit subit, iar unul dintre cei trei baieți se pare că a fost anchetat pentru viol.

Fiul cel mijlociu, Ionuț este singurul care pare desprins de familie. De altfel, el nici nu a fost audiat de procurorii DIICOT și se pare că nu are nicio implicare în cazul care a îngrozit România, deși Gheorghe Dincă l-ar fi sunat din închisoare, scrie Capital.ro.

Ceilalți doi fii sunt însă foarte apropiați de mama și sora lor și chiar au afaceri împreună. De altfel, ei au avut și o atitudine agresivă și ostilă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Omul de afaceri, Remus Rădoi, cel care deține două firme de pază în zonă, a dezvăluit pentru Capital că unul dintre cei doi băieți ai lui Gheorghe Dincă a fost anchetat pentru viol.

Nu se știu încă detalii despre caz și nici cum s-a terminat povestea, însă este o nouă pistă pe care anchetatorii o iau în calcul.

citește mai multe pe Capital.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg