Imaginea zilei, pe DN7, la Sibiu. Câte persoane au coborât dintr-un autoturism și o remorcă mică – VIDEO

0
oameni-masina-politie-control-sibiu_7fb8a.jpg

oameni-masina-politie-control-sibiu_7fb8a.jpg

Polițiștii de la Serviciului Rutier Sibiu, în timpul unei acțiuni privind legalitatea transportului de persoane, au oprit pentru verificări, pe DN7, un autoturism care tracta o remorcă. Imaginile cu pasagerii descoperiți în timpul controlului au devenit virale.

Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook a Poliției Române.. În autoturism și în remorcă s-au înghesuit 12 persoane, doi dintre ei coborând, în timpul controlului, din portbagajul autoturismului.

De abia când pasagerii au ieșit, pe rând, polițiștii au constatat că este vorba despre 12 persoane. 

„Consecințele unei asemenea atitudini pot fi extrem de grave, în contextul lipsei de siguranță la care s-au expus pasagerii și în raport cu particularitățile de drum existente pe DN7, drum național cu valori de trafic ridicate și cu succesiuni de curbe periculoase”, a precizat IGPR.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei pentru transportarea mai multor persoane decât numărul de locuri stabilit în certificatul de înmatriculare al vehiculului.

Bineînțeles, polițiștii nu le-au permis continuarea deplasării. Cele 12 persoane intenționau să ajungă în județul Vâlcea, până la identificarea unei alte variante de transport.

Sursă video – Facebook – Poliția Română

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău