oameni-masina-politie-control-sibiu_7fb8a.jpg

Polițiștii de la Serviciului Rutier Sibiu, în timpul unei acțiuni privind legalitatea transportului de persoane, au oprit pentru verificări, pe DN7, un autoturism care tracta o remorcă. Imaginile cu pasagerii descoperiți în timpul controlului au devenit virale.

Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook a Poliției Române.. În autoturism și în remorcă s-au înghesuit 12 persoane, doi dintre ei coborând, în timpul controlului, din portbagajul autoturismului.

De abia când pasagerii au ieșit, pe rând, polițiștii au constatat că este vorba despre 12 persoane. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Consecințele unei asemenea atitudini pot fi extrem de grave, în contextul lipsei de siguranță la care s-au expus pasagerii și în raport cu particularitățile de drum existente pe DN7, drum național cu valori de trafic ridicate și cu succesiuni de curbe periculoase”, a precizat IGPR.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei pentru transportarea mai multor persoane decât numărul de locuri stabilit în certificatul de înmatriculare al vehiculului.

Bineînțeles, polițiștii nu le-au permis continuarea deplasării. Cele 12 persoane intenționau să ajungă în județul Vâlcea, până la identificarea unei alte variante de transport.

Sursă video - Facebook - Poliția Română

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg