gheorghe-dinca_b0a27.jpg

DIICOT a prezentat noi detalii cu privire la ancheta aflată în derulare în cazul de la Caracal. Gheorghe Dincă, cel care este acuzat că le-ar fi răpit, sechestrat și omorât pe cele două tinere, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, este urmărit penal pentru două noi infracțiuni de viol. DIICOT a pus sechestru pe averea lui Dincă, fiind impuse măsuri asiguratorii pentru cele trei case și pentru patru autoturisme deținute de acesta.

DIICOT a precizat, potrivit unui comunicat de presă, că, prin ordonanța din data de 06.08.2019, „s-a dispus comunicarea datelor privind existența conturilor bancare, a datelor privind veniturile și tranzacțiile imobiliare, a istoricului asociat/administrator în cadrul societăților comerciale, conturile societăților comerciale astfel identificate și date REVISAL, deținute de către inculpat, de soția, de cei trei fii, de fiica, de ginerele și de nora acestuia.

Totodată, DIICOT a dispus indisponibilizarea celor patru autovehicule ale inculpatului. Procurorii au mai dispus „efectuarea tuturor activităților care se impun pe teritoriul Italiei, pentru identificare bunurilor mobile și imobile, precum și a sumelor de bani provenite din activități ilicite, ce pot face obiectul măsurii sechestrului asigurator și al confiscării speciale sau extinse, stabilirii trasabilității acestora, în scopul sechestrării și/sau valorificării prin intermediul Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate, cu privire la inculpat”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

DIICOT a mai anunțat că procurorii au dispus și „instituirea măsurii asiguratorii a sechestrului asupra soldului contului deschis de inculpat la o instituție bancară și asupra eventualelor sume de bani viitoare, fiind instituite măsurii asiguratorii a sechestrului cu privire la bunurile imobile și mobile ale inculpatului, respectiv, trei imobile, situate în municipiul Caracal și patru autovehicule, toate acestea în scopul asigurării recuperării cheltuielilor judiciare și al acoperirii prejudiciilor cauzate prin comiterea infracțiunilor”.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg