cub-zi-jandarmul-alb-fb_2fb83.jpg

Paraschiv este comandantul Brigăzii Speciale de Intervenție și s-a aflat în Piața Victoriei în seara de 10 august 2018, în timpul protestului diasporei.

A trecut și el pe la Parchetul Militar pentru a dat explicații în fața anchetatorilor și a susținut mereu că nu ai săi au fost jandarmii care ar fi agresat protestatari.

În dosarul „10 august” este singurul dintre șefii Jandarmeriei care nu a fost pus sub acuzare pentru modul brutal de intervenței. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conform digi24, care citează surse din rândul anchetatorilor, în acea seară au fost aduși în sprijin și jandarmi de la alte structuri din județele limitrofe, aceștia fiind cei care ar fi folosit forța brută. 

La un an și o lună de la evenimentele de atunci, actuala conducere se pregătește să semneze o hârtie prin care acesta este mutat. Fiind vorba despre o structură militară, ordinul se execută, nu există varianta contestării.

În poliție, de exemplu, nu poți fi pus la dispoziție decât dacă s-a pus în mișcare acțiunea penală, deci sunt suspiciuni serioase împotriva cuiva.

sursa digi24/ foto cancan

cub-zi-jandarmul-alb-fb_91b63.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg