collage-11_ea96d.jpg

Camera de tortură a lui Gheorghe Dincă a fost descoperită de criminaliști. Locul unde criminalul de la Caracal ar fi violat și bătut victimele se afla sub o rampă de reparații pentru mașini, o cămăruță mică cu pereții de beton.

Acolo se aflau belciuge de fier, folosite cel mai probabil pentru imobilizarea victimelor, iar intrarea era mascată cu fiare și butoaie. Încăperea descoperită de anchetatori în curtea lui Gheorghe Dincă a ridicat mari semne de întrebare încă de la începutul anchetei.

Construită în pământ, camera nu depăşeşte 10 metri pătraţi şi este amplasată lângă un garaj, iar Dincă mascase intrarea în această încăpere cu fiare, cutii şi butoaie, relatează Adevarul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”În interiorul acestei cămăruţe era o saltea făcută din mai mute pături. Este o probă foarte importantă”, spun surse din anchetă.

Criminaliştii cred că aici Dincă îşi ascundea şi maltrata victimele. Pe pereţii încăperii erau mai multe belciuge din fier, însă în momentul descinderii nu au fost găsite lanţuri sau lacăte.

Din casa lui Gheorghe Dincă au fost scoase sute de obiecte. Mare parte dintre acestea au fost deja expertizate şi sunt deja probe în dosarul ”Caracal”.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg