gheorghe-dinca-inquam-bogdan-danescu-2-640x400_10215.jpg

Gheorghe Dincă, acuzat de uciderea celor două adolescente din Caracal, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, este cercetat penal pentru alte două violuri, a anunțat procurorul-șef al DIICOT.

Felix Bănilă a anunțat într-o conferință de presă susținută astăzi, la ora prânzului, că procurorii au dispus urmărirea penală pentru alte două infracțiuni de viol care ar fi fost comise de Gheorghe Dincă, scrie Libertatea.ro.

„Ca urmare a declarațiilor luate, s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de viol, în raport de alte două persoane vătămate decât cele precizate anterior”. Șeful DIICOT a explicat că „O altă persoană declarase că în lunile mai-iunie fusese constrânsă de inculpat să întrețină raporturi sexuale cu acesta în locuința inculpatului din municipiul Caracal.”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În conferința de presă de vineri, Bănilă a anunțat și că soția lui Gheorghe Dincă, Elena, este cercetată pentru complicitate la omor. Începerea urmării penale în cazul ei a fost demarată pe 23 august, în urma plângerii familiei Luizei Melencu, a explicat șeful DIICOT.

Potrivit lui Bănilă, Dincă a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete, dar nu și acuzațiile de viol și trafic de persoane.

foto capital.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg